• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Private Cloud van Microsoft

Een vergelijkende analyse van de functionaliteit, de voordelen en de markt

Steeds meer onderwijsinstellingen overwegen investeringen op het gebied van cloud computing. De technologische voordelen van een private cloud zijn legio: Verbeterde flexibiliteit, snellere responstijden en een lagere TCO. In dit artikel vinden onderwijsorganisaties alle informatie die zij nodig hebben voor de stap naar de cloud.

Twee oplossingen naast elkaar
Een private cloud is een computing-model waarbij gebruik wordt gemaakt van resources die voor uw organisatie zijn gereserveerd. Het belangrijkste is dat een private cloud de efficiëntie van een gevirtualiseerde infrastructuur overstijgt dankzij een hogere workload en een beter gebruik van de resources. Ter illustratie worden twee private cloud-oplossingen naast elkaar gelegd. Aan de hand van gangbare concepten wordt de private cloud gedefinieerd en wordt duidelijk gemaakt welke voordelen een private cloud-oplossing van Microsoft de organisatie biedt.

Download de whitepaper
De kennis in deze whitepaper helpt onderwijsinstellingen een weloverwogen beslissing te maken voor cloud computing. Download het gratis document en lees meer over de vergelijkende analyse van de functionaliteit, de voordelen en de markt van Microsoft’s private cloud-oplossingen.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven