• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ontwerp- en implementatiegids voor 1:1 leerprogramma’s

Microsoft Education Design and Deployment Guide – a Framework for chance

Voor onderwijsinstellingen blijft het een belangrijke missie om de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge mensen aan te wakkeren en het hen mogelijk te maken om succesvol te zijn op school als in hun toekomstige werkomgeving. Maar door alle technologische ontwikkelingen in de 21e eeuw is het noodzakelijk dat onderwijsinstellingen hun onderwijspraktijken gaan heroverwegen om aan de behoeften te voldoen van moderne en innovatieve leraren.  De uitdaging is een aanpak te vinden die flexibel is en ook raakvlakken heeft met het leven van jonge mensen buiten de klas.

Welkom in de wereld van 1: 1 leren
Als onderdeel van hun toewijding aan de transformatie van het onderwijs heeft het Microsoft Educator Netwerk in samenwerking met het Anytime Anywhere Learning Foundation (AALF) deze ontwerp- en integratiegids geschreven voor schooldirecteuren die overwegen om 21st century techniek te implementeren om resultaten van leerlingen te verbeteren of hier al mee bezig zijn.

Deze gids helpt je ervoor te zorgen dat je een succesvol 1:1 programma implementeert waarbij 1:1 leren een leerinitiatief is waarbij iedere leerling zijn of haar eigen persoonlijke, draagbare, digitale tablet of laptop heeft.

Download de whitepaper
Wilt u meer weten over 1:1 leren en geholpen worden bij het ontwerpen en integreren van 21st century techniek? Download dan geheel vrijblijvend de Engelstalige gids ‘Education Design and Deployment Guide – a framework for change’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven