• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Naar Microsoft Global Educator Conferentie met Sway-contest

Drie Educators winnen reis naar Microsoft Global Educator Conferentie

Op een visionaire manier technologie inzetten in het onderwijs dat is waar het om draait bij de Microsoft Expert Educators. Deze leraren hebben allerlei innovatieve lessenseries ontwikkeld, onder meer dankzij de vele mogelijkheden die Office 365 hun biedt. Het Microsoft Expert Educator programma ondersteunt deze leraren om het beste uit hun zelf en de klas te halen. Het programma is toegankelijk voor zeer innovatieve leraren en telt inmiddels tien Expert Educators in Nederland.

Sway is een nieuwe toevoeging aan de Microsoft-productfamilie. Met de Sway-software kunnen docenten heel gemakkelijk en snel multimediapresentaties maken die ze in de klas kunnen gebruiken. En dat doen steeds meer docenten. Sway is wat dat betreft een perfecte aanvulling op de mogelijkheden die Office 365 in de klas al biedt.

Reis naar Redmond gewonnen!
De Expert Educators die de afgelopen maanden de beste Sways maakten — waarin werd uitgelegd hoe zij technologie in de klas gebruiken — konden een reis naar het E2 Global Educator Exchange Event in het Amerikaanse Redmond winnen. Vanuit Nederland hebben drie Expert Educators gewonnen: Harald van Brederode, Anika Remerij en Maurits Knoppert.

Lees in de winnende Sways hoe deze Expert Educators Office 365 gebruiken in de klas:

 • Harald van Brederode, Stichting Tabijn. Klik hier voor de Sway van Harald.
  Op de basisschool waar Harald lesgeeft, gebruikt hij al geruime tijd technologie om zijn lessen op maat te maken. Een van zijn doelen is bijvoorbeeld om de kinderen in de klas kennis te laten maken met de ICT-skills die zij in de 21e eeuw zo hard nodig hebben. Daarvoor zet hij onder meer Office 365 actief in. 
   
 • Anika Remerij, Limes Praktijkonderwijs. Klik hier voor de Sway van Anika.
  Anika gebruikt Office 365 in klas in combinatie met de Surface. Geen zware tassen meer sjouwen, geen boeken meer meenemen, alle informatie altijd bij de hand. Anika wil de leerlingen zoveel mogelijk digitaal laten werken. En dat bevalt goed. OneNote wordt intensief gebruikt in de communicatie met de leerlingen.
   
 • Maurits Knoppert, Basisschool ‘OG Heldringschool’. Klik hier voor de Sway van Maurits
  Office 365 wordt al jaren met veel succes ingezet op de basisschool waar Maurits lesgeeft. De software schept ‘orde in de organisatorische chaos’. Het startportaal voor medewerkers is volgens Maurits de ideale plek om de dag mee te beginnen.
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven