• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Moderniseer uw database platform met hybride IT

A Closer Look at SQL Server in the Microsoft Cloud Story

Of het nu gaat om websites die toegankelijk moeten zijn voor een groot publiek, of kleinere toepassingen voor afdelingen, veel organisaties vertrouwen op een bepaald database management systeem. Het is doorgaans een standaard onderdeel van een moderne IT-omgeving. Voor organisaties die willen profiteren van cloud computing is de beschikbaarheid van database systemen die geschikt zijn voor de cloud, cruciaal voor hun succes. Deze whitepaper geeft u een hybride IT visie op relationele database management systemen in de context van cloud computing.

Hybride IT: uw database waar u maar wilt

Cloud computing biedt nieuwe mogelijkheden voor klanten om applicaties goedkoper of op veel grotere schaal dan ooit tevoren in te zetten. De hybride IT strategie erkent dat de meeste klanten een reeks van verschillende toepassingen zullen hebben, waarvan sommige worden ingezet via de cloud en waarvan sommige on premise zullen blijven. Complexe toepassingen die vragen om gedetailleerde hardware-configuraties en optimalisatie, of de opslag van zeer gevoelige gegevens, zijn niet geschikt voor de vormen van traditionele diensten van cloud computing; deze toepassingen zullen waarschijnlijk voorlopig on premise blijven. Aan het andere uiterste staan sommige workloads, die bijzonder geschikt zijn voor deployment naar een public cloud - toepassingen met een zeer variabele vraag bijvoorbeeld. Het doel van hybride IT is dat u in staat bent om gebruik te maken van dezelfde toonaangevende technologie, technieken en expertise voor zowel on premise servers, als voor private cloud- en public cloud-platforms.

Oplossingen voor verschillende hybride scenario’s

Hoe u een hybride IT omgeving kunt opzetten met veel gebruikte toepassingen als Microsoft SQL Server en Windows Azure is onderwerp van deze white paper. Aan bod komt onder meer:

  • Redenen om te kiezen voor niet-gevirtualiseerde, dedicated hardware
  • Public versus private cloud
  • SQL Server in een Windows Azure Virtual Machine versus Windows Azure SQL Database

Duidelijk wordt gemaakt in welke situatie welke toepassing zinvol is en wat de belangrijkste voordelen zijn van de diverse scenario’s. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via de cloud nieuwe toepassingen op het gebied van relationele databases schaalbaar aan te bieden aan een miljoenen-publiek. Wat de specifieke behoeften van uw organisatie ook zijn op het gebied van database management, met de mogelijkheden van hybride IT die in dit document worden geschetst, krijgt u de mogelijkheden, flexibiliteit en vertrouwdheid die u nodig heeft.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven