• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Microsoft Global Educator Conferentie met Sway-contest

Drie Educators winnen reis naar Microsoft Global Educator Conferentie

Op een visionaire manier technologie inzetten in het onderwijs dat is waar het om draait bij de Microsoft Expert Educators. Deze leraren hebben allerlei innovatieve lessenseries ontwikkeld, onder meer dankzij de vele mogelijkheden die Office 365 hun biedt. Het Microsoft Expert Educator programma ondersteunt deze leraren om het beste uit hun zelf en de klas te halen. Het programma is toegankelijk voor zeer innovatieve leraren en telt inmiddels tien Expert Educators in Nederland.

Educator Exchange - E2
Van 7-10 maart 2016 vindt de 2e editie van het wereldwijde Educator Exchange plaats in Budapest. Dit 3 daagse evenement is speciaal opgezet voor de meest innovatieve docenten in de wereld. Hier komen 275 MIEEs bijeen om kennis te delen over hun ervaringen in de integratie van technologie en pedagogie in het onderwijs om leerresultaten te verbeteren en het onderwijs te vernieuwen.

Reis naar Boedapest gewonnen!
De Expert Educators die de afgelopen maanden de beste Sway of Office Mix maakten — waarin werd uitgelegd hoe zij technologie in de klas gebruiken om meer betrokkenheid te creëren bij de leerlingen — konden een reis naar het E2 Global Educator Exchange Event in Budapest winnen. Vanuit Nederland hebben drie Expert Educators gewonnen: Wilco Willemse, Bart Roumen en Wing Kan Lai.

Lees in de winnende Sways hoe deze Expert Educators Office 365 gebruiken in de klas:

 • Wilco Willemse, PC Jenaplanbasisschool De Canadas.
  Klik
  hier voor de Sway van Wilco.

 • Bart Roumen, Kindcentrum Rivierenwijk.
  Klik
  hier voor de Sway van Bart.

 • Wing Kan Lai, Lyceum de Grundel.
  Klik
  hier voor de Sway van Wing Kan

Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven