• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Jonathan van den Brink uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Microsoft Office Word 2010

Computeren saai en voor nerds? Welnee! De 18-jarige Jonathan van den Brink is juist trots op zijn kersverse titel Nederlands Kampioen Microsoft Office Word. En nu kan hij zelfs wereldfaam bereiken op het Microsoft Office Specialist World Championship in Disneyland California. Hij vertrekt samen met Slim.nl richting de Verenigde Staten, waar de wereldwijde competitie van 27 juli tot en met 30 juli 2014 plaatsvindt.

Jonathan van den Brink is de eerstejaars student bij ROC Rivor in Geldermalsen en volgt daar de opleiding tot ICT-beheerderJonathan van den Brink is eerstejaars student bij ROC Rivor in Geldermalsen en volgt daar de opleiding tot ICT-beheerder. Hij heeft zich via Slim.nl gecertificeerd in Microsoft Office Word 2010 en daarmee de beste resultaten van heel Nederland behaald. Behalve de hoogste score zette hij ook nog eens de snelste tijd neer. Deze prestatie wordt beloond met de titel Nederlands Kampioen Microsoft Office Word en de reis naar de Verenigde Staten. Aan het WK in Disneyland California doen in totaal 91 landen mee. Deelnemers strijden in meerdere disciplines – zoals Word (de categorie waar Jonathan in uitkomt), Excel en PowerPoint – voor de wereldtitel.

Slim.nl, een ICT-webwinkel exclusief voor scholieren en medewerkers van het voortgezet onderwijs en MBO, levert voor het derde jaar op rij een Nederlandse kandidaat voor het WK Office. “Wij zijn bijzonder trots op Jonathan”, aldus Jeroen Borgsteede, directeur van Slim.nl. “Het is natuurlijk een enorme belevenis om aan een dergelijk spektakel deel te nemen, maar hij heeft in zijn toekomstige loopbaan ook erg veel aan zijn certificering. Hij weet Microsoft Office Word namelijk optimaal te benutten.”

Volgend jaar organiseert Slim.nl opnieuw een Nederlands Kampioenschap Office en kunnen scholieren weer tegen elkaar strijden. Dan moeten de talenten de mogelijkheden van Microsoft Office 2013 optimaal kunnen benutten.

SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven