• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Het maximale halen uit de IT Infrastructuur

Getting the Most from Your Education Infrastructure

Waar uw onderwijsinstelling verandert om aan veranderende gebruikersverwachtingen te voldoen, moet uw IT organisatie ontdekken wat de beste manier is om het veranderlijke computerlandschap te kunnen blijven ondersteunen.

Recentelijke innovaties in cloud computing, virtualisatie en security maken het mogelijk voor uw IT organisatie om nieuwe uitdagingen in het computerlandschap aan te kunnen pakken, op een manier die de IT focus  op de onderliggende infrastructuur minimaliseert. Hierdoor komt het personeel vrij om de focus te leggen op strategische projecten.

Vaak bestaan deze innovaties al binnenin de systemen die uw organisatie momenteel gebruikt. Ze moeten simpelweg worden aangezet. Dus in plaats van te investeren in nieuwe technologieën kan er vaak simpelweg meer gehaald kunnen worden uit de huidige IT infrastructuur.

Download de whitepaper
In deze whitepaper leest u hoe u met een nieuwe IT strategie het maximale kan halen uit de volgende drie specifieke gebieden:

  • Server room management voor de private cloud;
  • Desktop-, apparaat- en applicatiemanagement voor anytime-anywhere leren.
  • Security en identiteitsmanagement

Lees hierover meer in de whitepaper “Getting the Most from Your Education Infrastructure”

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven