• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Gepersonaliseerd leren met toegankelijke technologie

Accessibility - A Guide for Educators

In dit tijdperk van gepersonaliseerd leren verleggen we de focus van lesgeven naar leren. In dit tijdperk worden de behoeftes en de stijl van de student steeds belangrijker. Gepersonaliseerd leren vereist aandacht voor de unieke behoeften van alle studenten – vooral die met leerproblemen of een fysieke handicap.

Onderwijsinstellingen hebben de verantwoordelijkheid om toegankelijke technologieën te leveren die kunnen worden aangepast aan de behoeften van iedere student.  Het doel van deze gids is onderwijzers te informeren over toegankelijkheid en toegankelijke technologie zodat iedere student de mogelijkheid heeft te leren met technologie.   

Voor leraren die nieuw zijn met toegankelijkheid en het werken met studenten met een handicap kan toegankelijkheid overweldigend lijken. Om deze leraren te helpen studenten met allerlei soorten handicaps te onderwijzen heeft u specifieke informatie nodig over iedere soort handicap en de daarbij behorende technische oplossingen.  

Download de whitepaper
Wilt u hierover meer lezen? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Accessibility - A Guide for Educators’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven