• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Gepersonaliseerd leren faciliteren met technologie

Personalized learning for global citizens

Gepersonaliseerd leren is de afgelopen jaren een populair onderwerp geworden binnen het onderwijs maar het is geen nieuw concept. Ook wijkt het niet heel erg af van de gevestigde onderwijspraktijk. Het concept is de afgelopen jaren weer opnieuw opgedoken toen leraren de voordelen van technologie bij het faciliteren van een kostenefficiënt gepersonaliseerd leertraject begonnen te ontdekken. Wereldwijd biedt technologie scholen de mogelijkheid om gepersonaliseerde leertrajecten te ontwikkelen voor individuele studenten en daarnaast kan technologie ook waardevolle feedback leveren voor zowel leraar als leerling.

Technologie faciliteert gepersonaliseerd leren

Wanneer onderwijzers vandaag de dag denken aan gepersonaliseerd leren, denken ze aan studenten die hun eigen traject kiezen, hun eigen doelen stellen en hun eigen routes naar succes kiezen. Ze denken hierbij aan technologie die het mogelijk maakt een gepersonaliseerd leertraject uit te stippelen aan de hand van datadashboards waarmee studenten door hun eigen leertraject kunnen navigeren.

In deze whitepaper belichten we onder meer het volgende:

  • Het onderzoek gedaan naar gepersonaliseerd leren;
  • Voorbeelden van gepersonaliseerde leertrajecten die worden gefaciliteerd door technologie;
  • Een leidraad voor onderwijsinstellingen die gepersonaliseerde leerprogramma’s willen gaan opzetten. 

Download de whitepaper

Benieuwd hoe technologie gepersonaliseerd leren kan faciliteren of op zoek naar een leidraad voor het opzetten van gepersonaliseerde leerprogramma’s binnen jouw onderwijsinstelling? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Personalized learning for global citizens’.

Downloaden
DWE ICT

Partner: DWE ICT

Branche:ICT-dienstverleningWebsite:http://www.dwe-ict.nl/Profiel:

Nieuwsgierige mensen bij DWE ICT volgen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak. En omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw onderwijsinstelling er gemakkelijk mee werkt. Maar in onderwijsland groeien de bomen niet tot in de hemel. Dat weet DWE ICT als geen ander. DWE ICT met een passie voor onderwijs timmert al sinds 2003 aan de weg. Vanuit één rotsvaste overtuiging: scholen moeten zo veel mogelijk kunnen profiteren van de digitalisering. DWE ICT helpt u daarbij graag!
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven