• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Een platform voor onderwijs analytics

Een whitepaper voor het basis- en voortgezetonderwijs

Het Microsoft Platform voor Education Analytics (MPEA) is een geïntegreerde technologie architectuur. Deze architectuur is bedoeld om iedereen binnen het basis- en voortgezet onderwijs te verbinden met de informatie die zij nodig hebben. Zo kan er worden bijgestuurd op een manier die aansluit met de doelen en prioriteiten van de onderwijsinstelling.


Het is voor veel onderwijsinstellingen niet nodig het MPEA aan te schaffen. Vaak maken deze onderwijsinstellingen al gebruik van een groot gedeelte van de Microsoft producten die onderdeel zijn van de architectuur.  Het succes van de ingebruikname van dit model hangt voornamelijk af van strategische leiding om een cultuur van vertrouwen en aansprakelijkheid die aansluit op de missie, visie en doelen van de onderwijsinstelling.

Download de whitepaper
Deze whitepaper beschrijft het Microsoft Platform voor Education Analytics en legt uit hoe technologie die al in bezit is over de breedte van basisscholen en het voortgezet onderwijs kan worden ingezet. Wilt u meer weten over het Microsoft platform voor Education Analytics? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven