• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

E-learning oplossingen voor een effectieve leeromgeving

E-learning solutions

Om een werkelijk effectieve leeromgeving te creëren moeten scholen bij blijven met de veranderlijke behoeftes van de digitale generatie. Het web heeft geholpen een generatie van actieve leerlingen te maken die verwachten dat het onderwijs net zo uitdagend is als sociale media en online games. Deze leerlingen kunnen moeiteloos online samenwerken en multimedia-elementen verwerken in hun werk.

E-learning oplossingen
Hedendaagse e-learning oplossingen versterken face-to-face lesgeven met web-based bronnen en communicatie die de uitdagende ervaring levert die studenten nodig hebben. Enkele voorbeelden van e-learningoplossingen die al zijn toegepast in de klas:

  • In een Engelse les gebruiken studenten plaatjes en muziek in een videomontage om de betekenis van een gekozen gedicht te illustreren.
  • Basisschoolkinderen leren logica en oefenen probleem oplossen wanneer zij hun eigen computerspelletjes ontwerpen en bouwen.

Download de whitepaper
Wilt u de creativiteit en leerresultaten van uw studenten ook ontketenen? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Solutions for E-learning’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven