• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

De rol van Office 365 ProPlus bij Guido de Brès

21st century skills dankzij Office 365 ProPlus

Op de Guido de Brès in Amersfoort is veel aandacht voor gepersonaliseerd onderwijs. De leerling staat centraal. De Guido de Brès verzorgd passend onderwijs waarbij aandacht is voor de ontwikkeling van zowel de leerlingen als de docenten. Uiteraard spelen goede ICT-mogelijkheden in een dynamische leeromgeving een grote rol. Momenteel is Microsoft Office 365 ProPlus een belangrijk onderdeel van deze ICT-mogelijkheden, voor leerlingen en docenten.

Guido de Brès is een gereformeerde scholengemeenschap in Amersfoort met zo’n tweeduizend leerlingen. De school heeft vmbo, havo en vwo leerlingen. Voor de leerlingen zijn ‘21st century skills’ een noodzaak. Office 365 ProPlus helpt de leerlingen om deze vaardigheden te bereiken.

Enkele voordelen van Office 365 Proplus zijn:

  • Krachtig
  • Veelzijdig
  • Automatische updates en back-ups
  • platformonafhankelijk

Digitale media
De school is een moderne school met een persoongerichte aanpak. Af en toe levert dit nog wel discussies op. Hoe ga je om met smartphones? De smartphones komen nog wel eens tevoorschijn voor interactieve lesactiviteiten.

Download de whitepaper
Lees in deze klantreferentie meer over Office 365 ProPlus en hoe ze bij Guido de Brès hiermee werken. Download vrijblijvend het volledige artikel.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven