• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

De invloed van technologische ontwikkelingen op het onderwijs

Demonstrating the Value of PCs in the Education Industry

Technologie in het onderwijs gaat voornamelijk om het betrekken, motiveren en enthousiasmeren van de studenten en onderwijsinstelling. Technologie kan een grote invloed hebben op de manier waarop studenten leren, docenten lesgeven en de instelling communiceert. Desondanks deze voordelen en de goede bedoelingen, staan technologieafdelingen continu onder controle en budgettaire druk. Afdelingen werken hard om te zorgen dat er geen bezuinigingen komen en doen een poging om nieuwe investeringen in de visie van een op technologie gebaseerd klaslokaal te verdedigen.

In een poging om scholen te ondersteunen in deze activiteiten, heeft IDC Government Insights elf scholen geïnterviewd over hun technologie investeringen. De specifieke focus gebieden waren: PC’s (desktops, laptops en hybride tablet PC’s) en media tablets. In het onderzoek is onderscheid gemaakt tussen hybride tablet PC’s (Kan zowel dienen als een tablet als een laptop) en media tablets (Primair ontworpen voor media en communicatie). Hierover meer in de volledige whitepaper.

Een aantal van de conclusies uit het onderzoek van technologie in het onderwijs

  • Scholen geven de voorkeur aan PC’s, in plaats van media tablets, voor het genereren van content. In het bijzonder in de hogere klassen.
  • Hoewel PC’s meer kosten dan media tablets, gaat hier wel de voorkeur naar uit. Gezien de extra kosten die nodig zijn om de tablets geschikt te maken voor het onderwijs, daarnaast zijn er extra kosten voor beheer en beveiliging.
  • Een PC is geoptimaliseerd voor organisaties in plaats van individuen, waardoor het makkelijk te implementeren en beheren is. Dit resulteert in jaarlijkse onderhoudskosten die 26 procent lager zijn dan die van een media tablet.

Download de whitepaper
Lees meer over het onderzoek en de bovenstaande conclusies over het implementeren en beheren van technologie in het onderwijs in de volledige whitepaper. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper ‘Demonstrating the Value of PCs in the Education Industry’ en lees meer over de uitdagingen voor het onderwijs.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven