• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Compliant en veilig de cloud in

Safe and Sound – Databeveiliging in cloud computing

Hoe kunnen organisaties de voordelen van cloud technologie benutten en tegelijkertijd de gevoelige gegevens beveiligen en compliant houden? Een veelgestelde vraag. Het artikel ‘Safe and Sound’geeft antwoord op vragen over dataveiligeheid voor organisaties in de publieke sector.

Compliance in binnen- en buitenland
Dat ‘de cloud’ aanzienlijke kosten-en efficiëntie voordelen oplevert voor het opslaan, beheren en delen van gegevens is inmiddels vrij bekend. Voor werkelijke adoptie van cloud is de vraag voor veel organisaties hoe je ervoor zorgt dat gevoelige gegevens veilig en volgens de regels worden opgeslagen. Want compliance is over de grens weer anders dan erbinnen; globalisering van de publieke sector zorgt dat aan beide soorten regels voldaan moet worden.

Risico-inventarisatie
Bij de risico-inventarisatie voorafgaand aan een cloud-implementatie is het onderwerp ‘beveiliging’ dan ook cruciaal. In het vroegste stadium valt er op dat gebied veel winst te halen voor het werkelijk in gebruik nemen van de gekozen cloud technologie. In dit artikel geven experts in databeveiliging hun visie.

 

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven