• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Bouw eenvoudig een social media sharing site

Bouw eenvoudig een social media sharing site

Social media wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Ook binnen het onderwijs wordt er steeds meer gebruik gemaakt van digitale communicatie. Zo groeien de Facebook en LinkedIn groepen als paddenstoelen uit de grond. Deze social mediakanalen worden voornamelijk gebruikt als community sites om informatie op een gemakkelijke manier in een grote groep te verspreiden. Naast het delen van content worden er ook video’s verspreid via social mediakanalen. Het is bekend dat video’s revolutionair zijn voor organisaties, omdat het verspreiden van video’s de snelste manier is om informatie te verspreiden.

Een social media sharing site
U kunt gebruik maken van één social mediakanaal. Of u kunt ervoor kiezen om verschillende kanalen te installeren op één community site. Met sharePoint 2013, beter bekend als ContosoTube, kan u eenvoudig een socia media sharing site bouwen waar u eenvoudig ook video’s kan delen.

Wat is ContosoTube precies?
ContosoTube is een functie die gebruikers helpt video’s te creëren, uploaden, bekijken en natuurlijk delen. ContosoTube levert in principe dezelfde functies die SharePoint 2013 ook levert. Echter maakt ContosTube ook gebruik van extra functies bijvoorbeeld: de Display Templates, Managed Metadata, Content Search Web Part en vele andere web content management (WCM) functies.

Voor wie is ContosoTube bedoeld?
ContosoTube wordt voornamelijk gebruikt door organisaties die meer gebruik willen maken van social media en het verspreiden van digitale video’s. De doelgroep voor deze whitepaper zijn geïnteresseerde in of gebruikers van SharePoint. Heeft u enige basis kennis van HTML, CSS en of JavaScript programmering, dan is deze whitepaper een aanrader voor u.

Download deze paper
Deze paper omschrijft hoe je een social media sharing site kan bouwen met ContosoTube en hoe u content kan verspreiden via een community site. De paper legt uit hoe ContosoTube werkt en hoe u het programma gemakkelijk kan gebruiken binnen uw eigen organisatie. Download geheel vrijblijvend deze whitepaper.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven