• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Beleef de digitale tour!

SPEYK & IPON2016.

Onderwijsinnovatie en ICT in het onderwijs, dat is waar IPON voor staat. Op 3 en 4 februari vindt de IPON voor de achtste keer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook dit jaar zal de IPON vollopen met meer dan 5.000 onderwijsprofessionals vanuit met name het primair, voorgezet en middelbaar onderwijs.

Inspiratie opdoen!
IPON is al vele jaren de  informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie maar tevens ook van ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs en innovatie op een creatieve manier aan het onderwijs te presenteren.

Kennis delen.
Er zijn meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes, 115 onderwijsleveranciers, de leermiddelenbeurs ,de IPON Awards, de ‘Gewoon speciaal’-conferentie, de Expertise Summit, de Klas van de Toekomst en het ‘Leren van Nu’-plein.

Bezoek de medewerkers van SPEYK.
Ook SPEYK is er dit jaar weer bij met haar onderwijsstand (B101) met een tweetal thema's; ‘Mobiel werken en leren met tablets’ en ‘Hoe houd je overzicht in werken en leren?’ Zien is geloven dus we laten jou graag op de nieuwste mobiele devices verscheidene ontwikkelingen zien.

Mobiel werken en leren met tablets.
Het gebruik van mobiele devices blijft stijgen binnen het onderwijs. Leren en onderwijzen met tablets is steeds meer de standaard. Alles begint met een visie op onderwijs & ICT. SPEYK begeleidt je zodat devices op de juiste manier ingezet worden.

Hoe houd je overzicht in werken en leren?
Zoveel apps en andere middelen om mee te werken en leren. Je zet een handjevol in. Hoe houd je overzicht? Ervaar hoe DigiPlein365 je overzicht, eenvoud en gemak biedt in je dagelijkse werk door middel van het handige dashboard. Onze medewerkers geven je een tour door DigiPlein365.

Beleef de tour!
Kom bij ons langs en vraag naar de 15 minuten tour door DigiPlein365 en wij geven je inspiratie in het werken en leren met overzicht, eenvoud en gemak. Je ervaart dit direct op de mobiele devices van nu: Microsoft's Surface.

Gratis inschrijven.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de bovenstaande onderwerpen en wil je verder geïnformeerd worden door één van onze collega’s? Schrijf je dan nu gratis in voor de IPON en ontmoet ons!

SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven