• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ask Roger! wint de Telecom Inspirience Award

Tijdens een gala avond in Het Zalmhuis in Rotterdam is Ask Roger! uitgeroepen tot winnaar van de Telecom Inspirience Award in de categorie Unified Communications. De vakjury roemde met name de “gedeelde toekomstvisie waarin techniek het middel is en geen doel op zich”.

De Telecom Inspirience Awards zijn dit jaar voor de derde keer uitgereikt, in zes verschillende categorieën. Ask Roger! werd met hun business case rond de implementatie van Skype for Business bij Het Oosterlicht College verkozen tot Best UC Project. Meer over dit project vindt je hier.

Patrick Scherbeijn van Ask Roger! is trots en blij: “Fantastisch dat we na een spannende avond die hoofdprijs mee naar huis konden nemen. Vooral ook omdat het project waar we de prijs mee gewonnen hebben heel erg staat voor onze manier van werken. Onze gezamenlijke toekomstvisie op het onderwijs was steeds het startpunt. Juist door de goede samenwerking met Het Oosterlicht hebben we dit zo succesvol kunnen implementeren. We hebben de prijs dan ook samen met Het Oosterlicht in ontvangst genomen; dit is een gezamenlijke verdienste; zo voelt het ook echt.”

Het juryrapport vermeldt dat er vele mooie inzendingen waren in de categorie Best UC Project. De vakjury noemt het project van Ask Roger! “een relevante oplossing met veel flexibiliteit”, een top voorbeeld van communications enabled business processes” en “een gedeelde toekomstvisie waarin techniek het middel is en geen doel op zich”.

Voor Ask Roger! is dit een extra stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan: “Het onderwijs verandert en nieuwe technologieën kunnen daar een belangrijke bijdrage aanleveren. Wij gaan graag samen met onderwijsinstellingen op zoek naar mogelijkheden om het verschil te maken, naar slimme manieren die de klanttevredenheid verbeteren en die ervoor te zorgen dat onderwijsmedewerkers zich kunnen richten op waar het uiteindelijk om draait: de leerling.”

Binnenkort lanceert Ask Roger! een speciale website waarin visie, praktijk en middelen rond en voor het onderwijs samenkomen.

Ask Roger! adviseert, implementeert en onderhoudt ict en communicatie oplossingen en heeft vestigingen in Delft en Houten. Meer informatie is te vinden op www.askroger.nl.

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven