• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Aan de slag met Office 365

Ontwikkelen van kennis en vaardigheden in Office 365 is noodzakelijk

Steeds meer onderwijsinstellingen maken gebruik van de cloud. Elektronische hulpmiddelen worden steeds belangrijker binnen het onderwijs. Microsoft Office 365 is een online dienst van Microsoft en is alleen in de cloud beschikbaar.

Ontwikkelen van kennis en vaardigheden in Office 365 is noodzakelijk
Office 365 wint in hoog tempo terrein in het onderwijs. Met Office 365 wordt er geïnvesteerd in de ICT van een school en een belangrijke voorwaarde om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die dit systeem biedt is dat scholen investeren in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van Office 365. Er is vanuit onderwijsinstellingen veel vraag naar trainingen voor het ontwikkelen van deze kennis en vaardigheden in Office 365, aldus Albert Schot, trainer bij APS IT-diensten.

Deelnemers van deze trainingen kunnen na afloop de juiste keuzes maken én binnen de eigen onderwijsorganisatie uitstekend uit te voeten met het pakket. Deze trainingen leggen de verbinding tussen het implementeren en inrichten van ICT-oplossingen in het onderwijs en de opvattingen over leren van uw eigen schoolbestuur.

In dit artikel leest u meer over de waarde van deze trainingen en masterclasses voor onderwijsinstellingen die bezig zijn met Office 365. Download het artikel “Aan de slag met Office 365”  geheel vrijblijvend.

Downloaden
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven