• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

5 redenen om te kiezen voor Office 365 for Education

Overwegingen voor bestuurders van onderwijsinstellingen

De komst van computers, het internet en sociale media hebben de manier waarop mensen werken en leren enorm doen veranderen. Met de komst van mobiele apparaten zoals laptops, tablets en de smartphone is de vaste werkplek niet meer nodig. De smartboard voegt een nieuwe dimensie aan het lesgeven toe. Iedereen is tegenwoordig verbonden met het web, ongeacht waar hij of zij op dat moment bevindt en informatie is altijd en overal beschikbaar. Deze trends komen ook naar het onderwijs toe.

Leerlingen en leraren maken buiten de school al vaak gebruik van mobiele apparaten als smartphones en tablets. Zo worden deze apparaten gebruikt om:

  • Informatie te verzamelen, te verspreiden en te gebruiken
  • Contact te houden met vrienden, familie, klasgenoten en collega’s

Dankzij deze apparaten is als leerling je projectgroep overal en altijd binnen handbereik. Bestanden kunnen op afstand worden gedeeld met het projectteam. Hierdoor is leren niet langer gebonden aan het schoolgebouw en de lesuren die daarin plaatsvinden. Het onderwijs is meer dan ooit een activiteit die 24 uur per dag, 7 dagen per week kan plaatsvinden, ook voor onderwijsstaf.

Al deze technologische ontwikkelen stellen uw onderwijsinstelling wel voor grote uitdagingen. Hoe kan je blijven onderwijzen? Hoe behoud je nieuw onderwijstalent en ander personeel? Hoe blijf je innoveren? Hoe bewaak je de doelstellingen en de identiteit van je instelling? Hoe beheers je de kosten van nieuwe IT-investeringen? Hoe ga je om met (digitale) werkdossiers en bestanden?

5 redenen om te kiezen voor Office 365 for Education

Hier is waar Microsoft Office 365 for Education in beeld komt. Met Office 365 for Education komen krachtige tools voor internet, collaboration en e-mail samen voor het onderwijs. Dit pakket biedt de favoriete Office-functies online en geeft hiermee de mogelijkheid geavanceerde rapporten en presentaties te creeren, om real-time samen te werken met studenten en docenten en de mogelijkheid documenten te delen en te bewerken vanaf iedere mogelijke locatie en op vrijwel ieder apparaat.

Download deze gids

In deze gids kan het onderwijsbestuur kennis maken met Microsoft Office 365 for Education en de voordelen van dit pakket. Wilt u meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘5 redenen om te kiezen voor Office 365 for Education’.

Downloaden
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven