• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Innovative Educator Netwerk:
Met andere leraren werken aan innovatief onderwijs

Innovatie in het Nederlandse onderwijs bereik je vooral door er samen aan te werken. Door gezamenlijk innovatief denken en kennis delen. Daarom startte Microsoft Nederland in 2013 het Innovative Educator Netwerk. Een netwerk van meer dan vijftig innovatieve leraren uit het basis-, voortgezet en hoger onderwijs in Nederland. Microsoft brengt zo scholen en leraren bij elkaar en ondersteunt hen om op een eigen manier onderwijs met inzet van Microsoft-technologie nog beter in te vullen.

Wil je meer weten over het netwerk? Bekijk hieronder de video, download de flyer of kijk op het discussieforum op het Microsoft Educator Netwerk.

Innovatief denken en samenwerken

Binnen het Innovative Educator Netwerk staan innovatief denken en samenwerken, én passie voor lesgeven centraal. Samen voortbouwen op bestaande innovaties zodat elke leraar en leerling het beste uit zichzelf kan halen, nu en in de toekomst.

Innovative Educator Netwerk: met andere leraren werken aan innovatief onderwijs
Innovative Educator Netwerk: met andere leraren werken aan innovatief onderwijs

Aanmelden als Innovative Educator

Herken je jezelf of een andere leraar als innovatieve leraar en wil je met Microsoft samen bouwen aan een netwerk van innovatieve onderwijsprofessionals die zich actief willen inzetten voor innovatie in de onderwijspraktijk? Schrijf je dan hier gratis in als lid van het Innovative Educator Netwerk.

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven