• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

INNOVATIVE EDUCATOR

De beste vernieuwingen ontstaan door samen na te denken over de uitdagingen binnen het onderwijs. Door ervaringen te delen en samen oplossingen te bedenken. Door de passies en kennis van onderwijsprofessionals te combineren met de kennis en mogelijkheden van technologie. Zowel in Nederland als internationaal komen leraren en schoolleiders samen op het Microsoft Educator Community om te bouwen aan het onderwijs van de 21e eeuw. Internationaal kunt u deelnemen aan het Innovative Educator Expert-programma en in Nederland heeft Microsoft daar het Innovative Educator Community voor opgezet.

Innovative Educator Netwerk
Met andere leraren werken aan innovatief onderwijs

Innovatie in het Nederlandse onderwijs bereik je vooral door er samen aan te werken. Door gezamenlijk innovatief te denken en kennis te delen. Daarom startte Microsoft Nederland in 2013 het Innovative Educator Netwerk. Een netwerk van meer dan vijftig innovatieve leraren uit het basis-, voortgezet en hoger onderwijs in Nederland. Microsoft brengt zo scholen en leraren bij elkaar en ondersteunt hen om op een eigen manier onderwijs met inzet van Microsoft-technologie nog beter in te vullen. Lees meer of bekijk hiernaast de video hiernaast over Marie-Jose van Groenendael, lerares op de basisschool Klinkers en lid van het Innovative Educator Netwerk.

Innovative Educator Netwerk: met andere leraren werken aan innovatief onderwijs
Expert Educator: innoveren op het hoogste niveau

Expert Educator: innoveren op het hoogste niveau

Het Microsoft Expert Educator-programma is een exclusief internationaal programma van één jaar, waaraan onderwijsprofessionals uit de hele wereld deelnemen die op een visionaire manier technologie gebruiken om onderwijs te innoveren. Neem contact op met Microsoft als je jezelf ook Expert Educator voelt en je wil opgeven voor dit programma, of om de ‘experts’ van nu vragen te stellen of ideeën voor te leggen. Op dit moment zijn er binnen dit programma twee Nederlandse leraren aangesloten: Pim Staal en Robin Smorenberg. Lees meer

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven