• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Onderwijsstichting Movare gaat naar de Cloud

Movare ICT'er Ger Snackers spreekt over de inrichting van een Live@Edu omgeving.

ICT Adviseur Leander Versleijen spreekt over de ICT strategie van Movare.

ICT Adviseur Tom Janssen vertelt over de communicatie tijdens de Live@Edu pilot.

In dit dossier

Onderwijsstichting MOVARE heeft een duidelijke ICT-strategie, die is te vangen in de begrippen ‘standaardisatie’, ‘flexibiliteit’ en ‘stabiliteit’. Dit zijn ook precies de beloften van cloud computing en Software-as-a-Service. Geen wonder dat MOVARE cloud-ontwikkelingen op de voet volgt en zich heeft aangemeld voor een pilot-project met Live@edu. “Ieder kind krijgt bij ons gelijke kansen, ook in ICT. Daarom hebben we bewust meegedaan met de Live@edu pilot voor e-mail in de cloud. Dankzij e-mail, chat en Skydrive wordt de communicatie tussen school en leerlingen, maar ook tussen school en ouders versterkt.

Gebruik de ervaringen van Movare in uw eigen praktijk. In de pilot die Movare deed zijn een groot aantal ervaringen gedocumenteerd. Veel van de documenten, plannen en middelen die Movare heeft gebruikt zijn voor u verzameld in een dossier. Door te profiteren van deze ervaringen realiseert u zelf een meer succesvol project. Het dossier bestaat uit drie delen.

Download dossier

APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven