Wil je echt productiever zijn?

Investeer dan in jouw mensen!

Wil je echt productiever zijn?

Met deze nieuwe tools kunnen we nog beter samenwerken! Gaan we nu over naar beeldbellen, dan kunnen we behoorlijk wat vergadertijd besparen. Het klinkt vast bekend in de oren. Wanneer onderwijsinstellingen productiever en efficiënter willen werken, grijpen ze in eerste instantie naar moderne technologie die hen hierbij helpt. En natuurlijk geven deze nieuwe tools onze productiviteit een boost, maar onderzoek toont aan dat deze tools maar een kwart van de winst opleveren. Wil je echt de productiviteit verhogen? Word dan een Digitale Vitale organisatie en investeer ook in medewerkers.

De homo sapiens digitalis vitalis

Onderwijsinstellingen die innovatiebudget reserveren om de vaardigheden van hun medewerkers te verbeteren zullen zien dat medewerkers vaardiger en ondernemender worden. Digitaal vitale collega’s werken sneller samen en zien sneller mogelijkheden om zelf efficiënter te werken. Ontdek in deze inspirerende whitepaper de 8 kernwaarden van een digitaal vitale organisatie.

De 8 kernwaarden op een rij

In deze whitepaper vind je 8 kernwaarden die de basis vormen van een digitaal vitale organisatie. Hieronder 3 kernwaarden die we alvast kort uit de doeken doen, de rest lees je rustig na in de whitepaper.

  1. Kritisch denken: Wat is een zelfstandig ondernemende geest zonder kritisch denkvermogen? Onafhankelijk van anderen analyseert en beoordeelt de kritische denker informatie. In tijden van fake nieuws en social media geen onbelangrijke vaardigheid!
  2. Effectief communiceren: Communicatie is zoveel meer dan een boodschap versturen. Het is ook de boodschap laten landen en open staan voor een reactie van de ontvanger. Docenten en ondersteunde medewerkers zijn in staat doelgericht boodschappen over te brengen, weten in welke situaties welk medium en welke toon zich hiertoe het beste lenen.
  3. Sociale en culturele vaardigheden: Een open en constructieve houding onderling is belangrijk. Deze open en respectvolle houding geldt zowel op de werkvloer als op de online kanalen die de onderwijsinstelling inzet.

Productiever werken? Word ook digitaal vitaal!

Benieuwd naar de overige kernwaarden? Wil je weten hoe dit ook voor jouw organisatie een verschil kan betekenen? Download dan hier de whitepaper 8 kernwaarden van de digitaal vitale organisatie en ga aan de slag! Wil je weten hoe digitaal vitaal jouw onderwijsinstelling al is? Doe dan de test op www.digitaal-vitaal.nl.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij helpen organisaties voorop te lopen door de slimme inzet van technologie zodat zij de (nieuwe) consument en medewerkers kunnen blijven bedienen.

Profiel Wortell ›
 
 

Downloaden: Wil je echt productiever zijn?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.