Webinar gemist: Toepassen van Office 365 in het onderwijs

Webinar gemist: Toepassen van Office 365 in het onderwijs

Veel scholen zijn bezig met digitalisering in de klas. Laptops en tablets zijn al bijna gemeengoed geworden in de klas en worden ingezet tijdens de les of bijvoorbeeld om werkstukken, verslagen en huiswerk te maken. Hoe kun je als leerkracht je leerlingen hierin ondersteunen, nog efficiënter en interactiever lesgeven en samenwerken stimuleren. Steeds meer scholen kiezen voor Microsoft Office 365 om zowel leerkracht als de leerlingen daarin te faciliteren.

Wat kun je in deze webcast verwachten?

In deze webcast wordt toegelicht wat de toegevoegde waarde is van Office 365 voor het primair- en voortgezet onderwijs. Maurits Knoppert, leerkracht op de O.G. Heldringschool Den Haag en consultant bij APS IT-diensten, bespreekt aan de hand van zijn ervaringen hoe Office 365 kan worden ingezet. Paulien Lakeman, relatiemanager bij SLBdiensten, geeft haar visie op de verdere digitalisering van het onderwijs en de rol van Office 365. Ze informeert u over de beschikbare licenties en hoe APS IT-diensten en SLBdiensten scholen bij het in gebruik nemen van Office 365 kan ondersteunen.

Voor wie?

Leerkrachten en docenten in het primair- en voorgezet onderwijs

Praktisch

Doelgroep: PO en VO
Sprekers: Maurits Knoppert en Paulien Lakeman

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

APS IT-diensten

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.

Profiel APS IT-diensten ›
 
 

Bekijk de webcast: Webinar gemist - Toepassen van Office 365 in het onderwijs

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.