Webinar gemist - De nieuwe mogelijkheden van Office 365 Education E5

Webinar gemist - De nieuwe mogelijkheden van Office 365 Education E5

Op donderdag 17 november organiseerde SURFmarket, in samenwerking met Microsoft, een webinar met aandacht voor de nieuwe mogelijkheden van Office 365 Education E5. Met speciale aandacht voor bellen, vergaderen en data analyseren.

De diepte in met Office 365

In dit webinar kun je in vogelvlucht kennis maken met de onderdelen van Office 365 Education E5 en krijg je aan de hand van praktische voorbeelden inzicht in wat enkele van de nieuwe mogelijkheden kunnen betekenen voor jouw instelling:

  • Samenwerken en vergaderen via PSTN in Skype voor Bedrijven, door in te bellen met een vaste verbinding of mobiele telefoon
  • Gespreksbeheer in de cloud met Cloud PBXvoor het tot stand brengen, ontvangen en doorverbinden van gesprekken op allerlei soorten apparaten
  • Data analyseren met Power BI en Delve Analyse

Voor ICT-beslissers en medewerkers

Dit niet-technische webinar is een aanrader voor beslissers, coördinatoren, docenten en ICT-medewerkers die meer willen weten over de nieuwe mogelijkheden van Office 365.

De sprekers

Hans van der Meer van Microsoft gaat vertellen wat de nieuwe mogelijkheden zijn, specifiek voor onderwijsinstellingen. Alie Kuiper, manager van de License Desk bij SURFmarket, zal je uitleg geven over de mogelijkheden voor het afnemen van licenties via SURFmarket.

Doelgroep: Beslissers, coördinatoren, docenten en ICT-medewerkers in het hoger onderwijs
Sprekers: Hans van der Meer en Alie Kuiper

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SURFmarket

Voordelige, legale software tegen gunstige voorwaarden voor het hele hoger onderwijs en onderzoek, hoe zou dat zijn? Vanuit die gedachte is SURFmarket in 1991 opgericht als ICT-marktplaats. Door het onderwijs zelf, om namens de bij SURF aangesloten instellingen te onderhandelen met ICT-aanbieders. Doordat wij ICT op grote schaal kunnen inkopen zijn wij een interessante partner voor onderwijsinstellingen.

Profiel SURFmarket ›
 
 

Bekijk de webcast: Webinar gemist - De nieuwe mogelijkheden van Office 365 Education E5

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.