Webcast: Persoonsgegevens veilig in Office 365

Hoe kan je een datalek voorkomen?

Hoe kan je een datalek voorkomen?

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet zorgt ervoor dat organisaties dus ook scholen, groot of klein, beter zorg gaan dragen voor persoonsgegevens die verzameld worden. De meeste datalekken vinden plaats door slordigheden van medewerkers. Denk aan wachtwoorden niet goed opbergen of een usb-stick laten slingeren. Met betrekking tot de AVG is het dus meer dan ooit belangrijk om bewustwording te creëren in de organisatie. In Office 365 zitten veel functies die je kunnen helpen om dit te voorkomen. In deze video kom je meer te weten over deze functies en hoe je hiermee een datalek kunt voorkomen.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor ( bovenschoolse) ICT-ers in het Primair Onderwijs die meer willen weten over de veiligheid van persoonsgegevens in Office 365.

Over het webinar

Naam spreker: Menno Smidts
Functie spreker: Algemeen Directeur bij APS IT-diensten
Uitgezonden op: 21 juni 2018

Kijk het webinar terug

Wil je ook aan de slag met de AVG voor een veilige omgeving voor de werknemers? Kijk dit webinar terug en creeëer meer bewustwording onder de medewerkers!

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

APS IT-diensten

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.

Profiel APS IT-diensten ›
 
 

Bekijk de webcast: Webcast: Persoonsgegevens veilig in Office 365

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.