Tag: Waarom Office 365

Succesvol starten met Microsoft Teams

Succesvol starten met Microsoft Teams gratis downloaden

Om efficiënter te kunnen samenwerken, kiezen steeds meer onderwijsinstellingen voor het samenwerkingsplatform Teams. Zie het als een virtueel koffiehok om de voortgang van een project te bespreken of als een netwerk vol relevante content. Het succes van deze tool hangt natuurlijk grotendeels af van de voorbereiding en de uitrol binnen jouw instelling. Maak van jouw implementatie een succes door eerst deze webcast te bekijken.

Lees verder ›Download nu

Webcast: Persoonsgegevens veilig in Office 365

Webcast: Persoonsgegevens veilig in Office 365 gratis downloaden

25 mei is de AVG in gegaan. Hoe zorg jij er voor dat ook jouw organisatie veilig omgaat met persoonsgegevens die verzameld worden? Deze webcast gaat in op de AVG voor het primaire onderwijs. In Office 365 zitten veel functies die je kunnen helpen bij het handhaven van de AVG-regels. In dit webinar kom je meer te weten over deze functies en hoe je hiermee een datalek kunt voorkomen. Bekijk de video!

Lees verder ›Download nu

Webcast: Samenwerken tussen leerlingen en leerkrachten in Teams

Webcast: Samenwerken tussen leerlingen en leerkrachten in Teams gratis downloaden

Teams: wat is het en hoe gebruik je het optimaal in de klas? Tijdens deze webcast maak je kennis met deze nieuwe samenwerkingstool. Leerkracht en trainer Maurits Knoppert bespreekt hoe je Teams effectief kan inzetten in de klas, hoe je het lesprogramma kunt verrijken en de samenwerking met collega’s kan verbeteren.

Lees verder ›Download nu

ICT-trends in het onderwijs om rekening mee te houden

ICT-trends in het onderwijs om rekening mee te houden gratis downloaden

Hoe kunnen onderwijsinstellingen zich het beste voorbereiden op toekomstige onderwijsinnovaties en belangrijke ICT-trens? Deze whitepaper gaat dieper in op de ICT-trends voor 2018 die er het meeste uit springen. We gaan onder andere in op cloud-technologie, informatiebeveiliging, software & integratie, ICT-leiderschap & beleidsvorming en documentmanagement & archivering. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Lees verder ›Download nu