Tag: Primair onderwijs

Webcast: Persoonsgegevens veilig in Office 365

Webcast: Persoonsgegevens veilig in Office 365 gratis downloaden

25 mei is de AVG in gegaan. Hoe zorg jij er voor dat ook jouw organisatie veilig omgaat met persoonsgegevens die verzameld worden? Deze webcast gaat in op de AVG voor het primaire onderwijs. In Office 365 zitten veel functies die je kunnen helpen bij het handhaven van de AVG-regels. In dit webinar kom je meer te weten over deze functies en hoe je hiermee een datalek kunt voorkomen. Bekijk de video!

Lees verder ›Download nu

Webcast: Samenwerken tussen leerlingen en leerkrachten in Teams

Webcast: Samenwerken tussen leerlingen en leerkrachten in Teams gratis downloaden

Teams: wat is het en hoe gebruik je het optimaal in de klas? Tijdens deze webcast maak je kennis met deze nieuwe samenwerkingstool. Leerkracht en trainer Maurits Knoppert bespreekt hoe je Teams effectief kan inzetten in de klas, hoe je het lesprogramma kunt verrijken en de samenwerking met collega’s kan verbeteren.

Lees verder ›Download nu

Digitaal onderwijs dat ook echt werkt

Digitaal onderwijs dat ook echt werkt gratis downloaden

Het digitaal onderwijs is geen hype, maar een blijvertje. Het digibord doet steeds meer zijn intrede en ook computerprogramma’s kunnen heel leerzaam zijn. Kinderen worden zo op de digitale wereld voorbereid en het leren wordt ook leuker. Maar dan moeten alle digitale hulpmiddelen wel werken. 5 tips om nog beter digitaal onderwijs te geven.

Lees verder ›Download nu