Tag: Office 365

Succesvol starten met Microsoft Teams

Succesvol starten met Microsoft Teams gratis downloaden

Om efficiënter te kunnen samenwerken, kiezen steeds meer onderwijsinstellingen voor het samenwerkingsplatform Teams. Zie het als een virtueel koffiehok om de voortgang van een project te bespreken of als een netwerk vol relevante content. Het succes van deze tool hangt natuurlijk grotendeels af van de voorbereiding en de uitrol binnen jouw instelling. Maak van jouw implementatie een succes door eerst deze webcast te bekijken.

Lees verder ›Download nu

Onderwijsinstellingen maken slimmer back-ups

Onderwijsinstellingen maken slimmer back-ups gratis downloaden

Papier en boeken zijn belangrijk in het onderwijs, maar digitale data zijn de hoeksteen van talloze processen. Als databases of e-mails ineens zijn verdwenen, wordt een fundament onder goed onderwijs weggeslagen. Daarom zijn goede back-ups en restores van groot belang. Hoe regel je dat goed in Office 365?

Lees verder ›Download nu

Binnen een half uur aan de slag met Microsoft Teams

Binnen een half uur aan de slag met Microsoft Teams gratis downloaden

Steeds meer mensen werken projectmatig of werken in verschillende projectteams. Is het niet handig om dit op één plek te bundelen zodat je met al je Office 365 tools op één plek kan werken? Microsoft Teams maakt dit mogelijk. Deze gids helpt je in 30 minuten op weg bij het opzetten van een projectorganisatie in Microsoft Teams. Begin vandaag nog!

Lees verder ›Download nu

Webcast: Samenwerken tussen leerlingen en leerkrachten in Teams

Webcast: Samenwerken tussen leerlingen en leerkrachten in Teams gratis downloaden

Teams: wat is het en hoe gebruik je het optimaal in de klas? Tijdens deze webcast maak je kennis met deze nieuwe samenwerkingstool. Leerkracht en trainer Maurits Knoppert bespreekt hoe je Teams effectief kan inzetten in de klas, hoe je het lesprogramma kunt verrijken en de samenwerking met collega’s kan verbeteren.

Lees verder ›Download nu

De functie van Moodle in het onderwijs

De functie van Moodle in het onderwijs gratis downloaden

Open source systemen als Moodle worden gerealiseerd door een open source community. Dit betekent dat de meest dringende wensen vanuit de community als eerste worden gerealiseerd. Moodle is gebaseerd op onderwijs kennis en ervaringen uit de hele wereld. Wat zijn de voordelen van een integratie van Office 365 en Moodle? Wat is de functie van Moodle in het onderwijs? Lees in deze whitepaper een aantal voordelen en welke onderdelen van Office 365 geïntegreerd kunnen worden met Moodle plug-ins.

Lees verder ›Download nu

Webcast: Office 365 Journaal

Webcast: Office 365 Journaal gratis downloaden

Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit voor Office 365 in het onderwijs. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features staan gewoon ineens in het Office 365-menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij periodiek het Office 365 Journaal. Ben jij al op de hoogte?

Lees verder ›Bekijk

Welke updates en nieuwe ontwikkelingen van Office 365 mag je niet missen?

Welke updates en nieuwe ontwikkelingen van Office 365 mag je niet missen? gratis downloaden

De ontwikkelingen rondom Office 365 gaan razendsnel. Daarom organiseert Delta-N regelmatig een Office 365 Journaal. Dit is een webinar waarin we je in ongeveer een half uur bijpraten over de belangrijkste ontwikkelingen. Dit Journaal gaat over: de LinkedIn-integratie met Office 365 en Dynamics 365, OneDrive restore en Compliance manager. Daarnaast worden er ook updates gegeven van SharePoint, Microsoft Teams en Planner.

Lees verder ›Download nu

Uniforme communicatie is een must voor elke onderwijsinstelling

In een concurrerende onderwijsmarkt is het voor onderwijsinstellingen belangrijker dan ooit om zich te onderscheiden. Maar hoe zorg je voor een eenduidige en professionele uitstraling van je communicatie uitingen? Deze whitepaper neemt je mee in de wereld van digitaal werken met Office 365 voor een uniforme communicatie.

Lees verder ›Download nu