Tag: Digitalisering

RUG secretariaat werkt digitaal

RUG secretariaat werkt digitaal gratis downloaden

Het is een bekend probleem bij veel organisaties: stress voor vergaderingen omdat notulen, dossiers en allerhande notities overal en nergens staan. Daar heeft het bestuurssecretariaat van het College van Bestuur van de RUG geen last meer van. Hier vergaderen ze nu volledig digitaal! Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan snel verder.

Lees verder ›Download nu

Digitaal onderwijs in het VO optimaal voorbereiden

Digitaal onderwijs in het VO optimaal voorbereiden gratis downloaden

De missie van het VO is duidelijk, jongeren klaarstomen voor de volgende stap in hun leven. En daar maakt technologie inmiddels een belangrijk onderdeel van uit. Hoe zorg je ervoor dat het IT-landschap van jouw onderwijsinstelling klaar is voor digitaal onderwijs? Maak een start door de 3 valkuilen in deze whitepaper te lezen, zo hoef je daar in ieder geval niet tegenaan te lopen!

Lees verder ›Download nu

In 4 stappen naar onderwijs op maat

In 4 stappen naar onderwijs op maat gratis downloaden

Het onderwijs ondergaat een transformatie naar digitaal maatwerk. Deze omslag is geen kwestie van de installatie van een softwarepakket. Dit is een continu veranderingstraject. Lees in deze whitepaper de 4 stappen die je moet doorlopen om van deze transformatie een succes te maken. Lees snel verder!

Lees verder ›Download nu