Innovatiever onderwijs tegen lagere kosten

Moderniseer je onderwijs via je infrastructuur

Innovatiever onderwijs tegen lagere kosten

Niet alle onderwijsinstellingen zijn even goed aangesloten op de netwerksamenleving. Dankzij de COVID-19 uitbraak zijn ze wel allemaal overgegaan op streaming, lesgeven en samenwerken in Teams. Dit is nog maar een fractie van wat mogelijk is. Concurrentie van buitenlandse onderwijsinstellingen kende je al, maar nu komen de techreuzen daar nog bij. Bovendien zullen volgens onderzoek studenten binnenkort nog slechts 70% van de studietijd fysiek op jouw campus doorbrengen. Het is dus de hoogste tijd om te innoveren en in de nabije toekomst relevant te blijven.

Innovatie op de campus en in cyberspace

Het is van belang om snel nieuwe onderwijsconcepten te kunnen starten, zowel in de fysieke ruimte als in cyberspace. Het educatielandschap richting 2025 biedt een uitgebreide handleiding over waarom en hoe je onderwijsinstellingen moderniseert en je impact en relevantie vergroot. Hoe ziet een Hybrid Campus eruit, hoe verander je organisatorisch en technisch? Het doel is uiteindelijk aantrekkelijk, flexibel en toegankelijk onderwijs te leveren. De whitepaper behandelt een aantal interessante onderwerpen:

  • De hybride campus
  • Blended Learning
  • Lifelong Learning
  • AI, machine learning om kosten te verlagen
  • De rol van de ICT-afdeling

Tijd voor een modern onderwijsfundament

Het verbinden, beveiligen en optimaal toegankelijk maken van data, onderwijs, onderzoek en de interactie met het bedrijfsleven wordt cruciaal. Dit vraagt om een nieuwe infrastructuur waarin innovatie en security hand in hand gaan. Hierin ligt een schone taak voor de ICT-afdeling die verandert naar innovatiepartner van het onderwijs. Een grijsgedraaide plaat? Deze whitepaper laat je zien hoe je echt die omslag maakt. Andere onderwijsinstellingen laten nu zien hoe ze aantrekkelijk blijven en beter aansluiten bij de maatschappij.

Beter onderwijs begint hier

Sla dus nu een brug tussen klassiek en modern onderwijs. Deze uitgebreide whitepaper geeft je meer dan voldoende handvatten om nu al het onderwijsniveau van 2025 te halen en daarmee aan te sluiten op de eisen die studenten, de overheid en het bedrijfsleven stellen. Start nu met de nieuwe aanpak en download de whitepaper.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Technologie & Onderwijs brengt graag actuele kennis rondom ICT StrategieInnovative SchoolsSchool van de toekomst bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ICT Strategie :  Geef de adoptie van nieuwe systemen een boost!

Een nieuw systeem introduceren binnen de organisatie is soms een hele uitdaging. Niet iedereen is in staat om snel een nieuwe manier van werken toe te passen. Dan kan het raadzaam zijn om te werken met persona’s. Maar wat zijn persona’s? Hoe werkt het en hoe begin je? In deze whitepaper lees je aan de hand van een vijftal onderwerpen hoe je persona’s toepast binnen jouw organisatie.

Lees verder

ICT Strategie :  Zonder stress snel aan de slag na downtime

Onderwijsinstellingen verzamelen steeds meer data van leerlingen en docenten. Genoeg redenen om na te denken over hoe je omgaat met downtime. Want ligt de IT eruit, hoe zorg je er dan voor dat je snel weer aan de slag kan? Hoe beperk je dataverlies tot een absoluut minimum? In deze Disaster Recovery Guide lees je tips en ontdek je oplossingen die jou helpen bij het opstellen van een gedegen continuïteitsstrategie.

Lees verder

School van de toekomst :  De ideale werkplek creëren voor het onderwijs

Onderwijsinstellingen willen graag aan de slag met moderne, digitale werkplekken maar worden vaak gehinderd door legacy-systemen of traditioneel ingesteld IT-beleid. Deze whitepaper vertelt hoe de ideale, moderne werkplek eruitziet en aan welke eisen deze moet voldoen. En belangrijker nog: hoe ga je aan de slag met het inrichten van zo’n werkplek voor jouw leraren en leerlingen? Je leest het hier.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.