7 x beter aan de slag met digitale devices op school

Hoe koop je de beste digitale apparatuur?

Hoe koop je de beste digitale apparatuur?

Leren op maat, resultaatgericht (samen)werken en kostenbeheersing; we willen het allemaal in het voortgezet onderwijs. Het juiste digitale gereedschap in de vorm van een laptop of tablet is daarbij essentieel. Voor jezelf een goede tablet of laptop uitzoeken kan al een hele toer zijn, laat staan voor een klas, een school of een scholengemeenschap. Deze whitepaper biedt grip en begeleidt het proces in 7 praktische stappen.

Op zoek naar het beste voor je leerlingen

Bij elk project vormt een goede voorbereiding de basis. Hoe kunnen leerlingen hun device zorgeloos gebruiken? Waar moet bijvoorbeeld de projectgroep uit bestaan? Met welke zaken moet je nog meer rekening houden? Doen alle scholen verplicht mee? Om welke leergang(en) gaat het? Hoeveel gebruikers/leerlingen zijn er? Hoeveel jaar moeten devices meegaan? Deze en meer vragen zul je je moeten stellen en beantwoorden.

Hoe krijgen leerlingen de devices van school?

Er zijn verschillende manieren waarop leerlingen en hun ouders of verzorgers de devices en toebehoren kunnen bestellen. Dit kan via een betrouwbaar en herkenbaar platform: een webshop van jouw school. Hoe richt je zoiets goed in? Daar blijken verschillende oplossingen voor te zijn. Welke dat zijn, lees je in de whitepaper.

De juiste keuzes

Daarnaast zijn nog talloze onderdelen binnen zo’n project die in het stappenplan ruimschoots aan bod komen. Denk onder andere aan:

  • Financiering
  • Assortiment en advies
  • Logistieke diensten

Maak van je project een succes
Een van de belangrijkste onderdelen van dit project is communicatie. Hoe zorg je ervoor dat ouders en verzorgers goed voorgelicht zijn over de invoering van devices? Met een e-mailtje ben je er natuurlijk niet. De invoering van digitale devices op school is een groot project met veel valkuilen. Zorg dat jouw project een succes wordt en download Aan de slag met devices in mijn school! Maar hoe?

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Switch IT Solutions

Wij willen organisaties blijvend laten excelleren met doordachte, op de eindgebruiker gerichte, IT-oplossingen die meebewegen met de voortdurend veranderende maatschappij.

Profiel Switch IT Solutions ›
 
 

Downloaden: 7 x beter aan de slag met digitale devices op school

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.