Paulien Lakeman

Paulien Lakeman
Bedrijf:SLBdiensten
Functie:Relatiemanager
Over: Paulien is relatiemanager bij SLBdiensten.
Meer informatie

Peter Schep

Peter Schep
Bedrijf:Onafhankelijk ICT-advies
Functie:Teamleider ICT & informatiemanagement - Procesmanager
Over:Peter Schep is procesmanager informatiemanagement bij de Willibrord Stichting en geeft daarnaast onafhankelijk ICT-advies aan onderwijsinstellingen.
Meer informatie

Dirk van Oudvorst

Dirk van Oudvorst
Bedrijf:Microsoft
Functie:Business Developmanagement Manager
Over:Dirk van Oudvorst is Teacher Engagement Manager bij Microsoft: "At Microsoft, we’ve always believed in the power of education to change the world and our mission is to empower students and teachers to achieve more. "
Meer informatie

Ben van Zanten

Ben van Zanten
Bedrijf:Valid
Functie:Senior Consultant
Over:Ben is een zeer ervaren Windows infrastructuur specialist met 20 jaar ervaring in de ICT. Hij heeft een gedegen kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, realisatie, implementatie, en in-beheer-name van complexe Windows infrastructuren. Zijn meeste ervaring ligt bij het ontwerpen en bouwen van OS distributie voor de server backend van werkplekomgevingen ter grootte van 500 tot 20.000 werkplekken.
Meer informatie

Martin Vliem

Martin Vliem
Bedrijf:Microsoft
Functie:National Security Officer
Over:Martin Vliem (CISSP, CISA) begon zijn carrière als universitair docent en onderzoeker aan de Universiteit Twente. Vervolgens is hij internationaal als architect en specialist betrokken geweest bij grootschalige projecten gericht Data Center en Security infrastructuren. In zijn rol voor Microsoft helpt Martin klanten uit de grootzakelijke markt bij het vertalen van een divers spectrum van infrastructurele uitdagingen naar verschillende Data Center en Cloud oplossingen.
Meer informatie