Webinar: Office 365 journaal

Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een half uur bent u weer helemaal up2date! Het volgende Office 365 Journaal staat gepland voor 13 december. De exacte onderwerpen in deze editie worden t.z.t. bekend gemaakt. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Microsoft Ignite editie

Ons Microsoft Office 365 Journaal is een periodiek webinar waarin we steeds ingaan op de laatste ontwikkelingen rondom o.a. Teams, SharePoint en PowerApps. Wilt u een eerdere editie terugkijken, dan kan dat via webinar terugkijken. Wilt u zich aanmelden voor een andere editie dan de eerstvolgende of voor de gehele serie? Dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van het formulier.

Webinar Office 365

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: vrijdag 13 december 2019, 11:00 – 11:30 uur
Doelgroep: Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 13 december 2019, 11:00 uur
Thema: Office 365
Kosten: Gratis
Locatie: Achter u eigen PC, tablet of smartphone

Profiel Delta-N

Delta-N

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.

Profiel Delta-N ›