Webinar: Office 365 journaal - Microsoft Ignite editie

Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen drie kwartier bent u weer helemaal up2date! Het volgende Office 365 Journaal staat gepland voor 12 oktober. Deze editie zal in het teken staan van de Microsoft conferentie Ignite 2018 en de aankondigingen die daar gedaan zijn.

Microsoft Ignite editie

Tijdens een extra editie van het Microsoft Office 365 Journaal op 12 oktober besteden we aandacht aan de vele aankondigingen die gedaan zijn tijdens Microsoft Ignite. U kunt o.a. de volgende onderwerpen verwachten:

  • Inloggen zonder wachtwoord
  • Universal Search
  • Ideas
  • Update Office web clients
  • Microsoft Teams updates
  • OneDrive updates
  • SharePoint updates
  • Admin center updates

Webinar Office 365

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: vrijdag 12 oktober 11:00 – 11:45 uur
Doelgroep: Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: Gratis

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 12 oktober 2018, 11:00 uur
Thema: Microsoft Ignite
Kosten: Gratis
Locatie: Achter u eigen PC, tablet of smartphone

Profiel Delta-N

Delta-N

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.

Profiel Delta-N ›