Webinar: Moderne Werkplek

Maak uw medewerkers productiever door ze de flexibiliteit te bieden om te werken waar ze willen en op het device dat ze willen. Moderne technologie maakt het mogelijk gebruikers altijd en overal veilig en eenvoudig toegang te geven tot hun applicaties en bijbehorende gegevens zodat ze onbelemmerd (samen) kunnen werken. Maar een succesvol moderne werkplek concept vraagt meer dan alleen de juiste technologie. Gebruikers moeten begeleidt worden in de nieuwe werkwijze. Hoe ver is uw organisatie al?

Tijdens dit webinar gaan we in op de mogelijkheden van de moderne werkplek en de stappen die u kunt zetten om er te komen.

Tijdens dit webinar leert u o.a.:

  • Welke componenten kun je binnen een moderne werkplek onderscheiden,
  • Hoe u medewerkers in staat stelt om vanaf elke locatie en ieder device te werken
  • Hoe begeleidt u medewerkers in de nieuwe werkwijze
  • Tips om slimmer (samen) te werken
  • Waar moet je aan denken qua beveiliging?

Webinar Moderne Werkplek

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: donderdag 6 september 14:00 - 14:45 uur
Doelgroep: Directie, IT Managers, etc.
Kosten: gratis
Deelnemen: aanmelden

Hoe werkt een webinar?

Het grote voordeel van een webinar is, dat u de presentatie eenvoudig vanachter uw eigen pc of tablet kunt volgen. Zodra u zich aanmeldt voor een webinar ontvangt u van ons een bevestiging met een aanmeldlink. Hiermee heeft u vanaf 5 minuten voor aanvang toegang tot de webinar-omgeving. Het enige dat u nodig hebt is een computer met internet en geluid.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 6 september 2018, 14:00 uur
Thema: De moderne werkplek
Kosten: Gratis
Locatie: Achter je eigen PC, tablet of smartphone

Profiel Delta-N

Delta-N

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.

Profiel Delta-N ›