Uw school efficiënter online met Microsoft Teams

Wilt u weten hoe u het gebruik van Microsoft Teams kunt verhogen? Kom dan naar de gratis kennissessie van IT-Workz op woensdag 27 november in Etten-Leur.

Voor wie?

Voor directies en digicoaches in het voortgezet onderwijs en iedereen die het belang van adoptie van Microsoft Teams omarmt.

Locatie en tijdstip

Datum: woensdag 27 november 2019
Tijdstip: 10.00-12.30 uur met aansluitend een lunch
Locatie: IT-Workz, Ecustraat 9a 4879 NP Etten-Leur

Inhoud

Tijdens deze kennissessie krijgt u een beter beeld bij wat er komt kijken bij een adoptieproces om meer uit uw Office 365-omgeving te halen. Op een interactieve manier gaat u met andere scholen in groepjes nadenken hoe u uw eigen team het beste kan bereiken. U bespreekt hoe het beleid rond samenwerken in teams op uw school wordt bepaald en welke stappen u kunt nemen om de samenwerking te stimuleren en verbeteren. U krijgt een indruk van de technische instellingen die nodig zijn en wat de spelregels zijn van een adoptieproces.

Agenda

10.00 uur Welkom
10.15 uur Introductie op het thema
10.20 uur Kennisdeling, interactie en terugkoppeling (deel 1)
11.15 uur Pauze
11.30 uur Kennisdeling, interactie en terugkoppeling (deel 2)
12.20 uur Conclusie en afronding
12.30 uur Lunch

Achtergrond

Grip houden op de leeromgeving binnen Office 365 is voor de school een grote uitdaging. Leerlingen en leraren moeten veilig aan de slag kunnen in een eigen omgeving en tegelijkertijd moeiteloos kunnen samenwerken. Microsoft Teams is een ideale online samenwerkingstool; het verbetert de productiviteit, is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en in de cloud. In de praktijk blijkt echter dat de meeste medewerkers e-mail nog steeds als hun primaire samenwerkingstool zien. Hoe zorgt u er dan voor dat zij Teams gaan gebruiken?

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 27 november 2019
Thema: Microsoft Teams
Kosten: Gratis
Locatie: IT-Workz, Ecustraat 9a 4879 NP Etten-Leur

Profiel SLBdiensten

SLBdiensten

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.

Profiel SLBdiensten ›