Webinar: Teams in de klas

Wil je aan de slag met Teams in de klas? Schrijf je dan in voor ons webinar op 17 juni 2019. Dit webinar is bedoeld voor leerkrachten die Teams in de klas willen inzetten en die op zoek zijn naar praktische tips.

De mogelijkheden van Teams

Teams kan een handige toevoeging zijn in het klaslokaal. Door een team aan te maken voor de klas kunnen leerkrachten eenvoudig opdrachten aan leerlingen doorgeven. Ook is het mogelijk om instructies toe te voegen bij een opdracht, bijvoorbeeld door middel van een koppeling naar Word of PowerPoint. Zodra leerlingen klaar zijn, leveren ze hun werk in via Teams. Een leerkracht kijkt de opdracht ook weer na via Teams.

Tijdens het webinar krijg je inzicht in de mogelijkheden die het biedt in het klaslokaal. Ook kijken we naar de verschillende devices waarop Teams gebruikt kan worden, waaronder Windows devices, smartphones en Chromebooks.

Forms en OneNote

Vervolgens gaan we in op de functionaliteiten. Hoe maak je bijvoorbeeld een team aan en wat voor soort Teams kun je aanmaken? Er zijn teams die bedoeld zijn voor het samenwerken tussen collega’s, maar ook een team-omgeving speciaal voor het samenwerken met leerlingen. Ook kom je tijdens het webinar te weten hoe je opdrachten aanmaakt en hoe je gebruikmaakt van een Rubrix-beoordeling. Tevens gaan we kort in op Forms en hoe je daarmee een toets maakt.

Tot slot komt OneNote aan bod. We kijken naar het distribueren van opdrachten en de mogelijkheden die OneNote biedt op het gebied van nakijken.

Doelgroep: dit webinar is bedoeld voor leerkrachten

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Maandag 17 juni 2019, 15:30 uur
Thema: Microsoft Teams in de klas
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel APS IT-diensten

APS IT-diensten

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.

Profiel APS IT-diensten ›