Webinar: Samenwerken met leerlingen en leerkrachten in Teams

Met Microsoft Teams wordt samenwerken en leren met leerkrachten én leerlingen nog makkelijker. Bestanden in Word, Excel en PowerPoint kun je eenvoudig met Teams delen, openen en bewerken. Ook is het hiermee mogelijk om opdrachten te maken, uit te delen en te beoordelen. Het kladblok OneNote is tegenwoordig ook geïntegreerd in Teams. Iedere leerkracht die toegang heeft tot Office 365 kan gebruikmaken van Teams.

In dit webinar maak je kennis met Teams. Maurits Knoppert, leekracht/ict’er bij O. G. Heldringschool en trainer bij APS IT-diensten, bespreekt hoe je Teams effectief kan inzetten in de klas, het lesprogramma kan verrijken en de samenwerking met collega’s kan vereenvoudigen. Je krijgt voldoende ideeën en handvatten aangereikt om met Teams in en buiten de klas aan de slag te gaan!

Naam spreker: Maurits Knoppert
Functie spreker: Leerkracht/ICT-er op O. G. Heldringschool en trainer bij APS IT-diensten
Doelgroep: Deze webcast is een toegevoegde waarde voor leerkrachten uit het primair onderwijs die meer willen weten over het toepassen van Teams binnen het onderwijs.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 22 mei 2018 - 15:30 uur
Thema: Teams
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel APS IT-diensten

APS IT-diensten

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.

Profiel APS IT-diensten ›
 

Inschrijven voor: Samenwerken met leerlingen en leerkrachten in Teams

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Webinar: Samenwerken met leerlingen en leerkrachten in Teams' op .

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.