Webinar: Persoonsgegevens veilig in Office 365

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet zorgt ervoor dat organisaties dus ook scholen, groot of klein, beter zorg gaan dragen voor persoonsgegevens die verzameld worden. De meeste datalekken vinden plaats door slordigheden van medewerkers. In Office 365 zitten veel functies die je kunnen helpen om dit te voorkomen. In deze presentatie kom je meer te weten over deze functies en hoe je hiermee een datalek kunt voorkomen.

Deze training is bedoeld voor ( bovenschoolse) ICT-ers in het Primair Onderwijs die meer willen weten over de veiligheid van persoonsgegevens in Office 365.

Naam spreker: Menno Smidts
Functie spreker: Algemeen Directeur bij APS IT-diensten

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 21 juni 2018 - 15:30 uur
Thema: Office 365
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel APS IT-diensten

APS IT-diensten

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.

Profiel APS IT-diensten ›
 

Inschrijven voor: Persoonsgegevens veilig in Office 365

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Webinar: Persoonsgegevens veilig in Office 365' op .

 

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.