Ontdek Microsoft Azure als platform binnen educatie

Steeds meer scholen maken de stap naar de Azure cloud. Vaak op het moment dat fysieke servers afgeschreven worden of wanneer scholen gaan innoveren en hun studenten en docenten een moderne slimme werkplek willen aanbieden.

Niet een kwestie van de knop omzetten

Hoe ziet zo’n transformatie eruit en wat kan ik van Microsoft en mijn Microsoft partner verwachten? Kan mijn huidige omgeving over naar Azure en welke kosten komen hierbij kijken? Hoe richt ik mijn Azure omgeving optimaal in? En hoe zorg ik er na de transformatie voor dat mijn applicaties veilig in Azure draaien? Hoe zorg ik er na de transformatie voor dat ik mijn Azure omgeving optimaal inricht en benut zodat ik echt kosten kan besparen?

Dit zijn vragen die we geregeld horen. En terecht! Een cloudtransitie is niet een kwestie van de knop omzetten. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy.

Azure voor educatie seminar

Om hier inzichten in te geven organiseren we een kosteloos Azure seminar speciaal voor mbo,hbo en wo instellingen die recentelijk de stap naar Azure gemaakt hebben óf overwegen de stap te maken. Het seminar vindt plaats op woensdag 12 februari van 09:30- 13:00 uur bij Microsoft.

Programma

09:30 uur: Azure trends binnen educatie
10:00 uur: Hoe Marnix Academie de stap naar Azure maakte
11:00 uur: Hoe ziet een traject naar Azure eruit en hoe blijf ik optimaliseren?
11:30 uur: En de volgende stap is een datagedreven school in Azure
12:15 Lunch

Voor wie?

Deze workshop is voor IT managers, Informatiemanagers, CIO’s, Innovatiemanagers, Managers Bedrijfsvoering en Architecten. En of je nu klant bent of niet. Wij delen onze kennis graag!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 12 februari 2020 - 9:30 tot 13:00 uur
Thema: Digitalisering, Office 365, Azure
Kosten: Gratis
Locatie: Microsoft Nederland

Profiel Wortell

Wortell

Wij helpen organisaties voorop te lopen door de slimme inzet van technologie zodat zij de (nieuwe) consument en medewerkers kunnen blijven bedienen.

Profiel Wortell ›