Cursus: OneNote in de klas

DWE Academie

Wat zijn de mogelijkheden van OneNote en wat is de meerwaarde van OneNote in het onderwijs? Benieuwd naar de mogelijkheden van OneNote en wil je weten hoe je OneNote ClassNotebook goed kan inzetten in het onderwijs?

Wij laten je zien, aan de hand van bestaande onderwijscases, hoe je praktisch gebruik kunt maken van de gratis Office 365 app Microsoft OneNote.

Enerzijds laten we zien wat de mogelijkheden zijn van OneNote in het onderwijs, anderzijds gaan we tijdens een actieve miniworkshop aan de slag met enkele basisprincipe van OneNote en hoe je deze kunt inzetten in je eigen klassensituatie.

Bijvoorbeeld: OneNote vergadermogelijkheden, delen van Iesaantekeningen, digital inkt en het Klasnotitieblok.

Cursusgegevens

  • 1 bijeenkomst van 2,5 uur
  • Kosten bedragen € 195,-
  • Cursus vindt plaats op woensdag 27 november
  • Tijd: 14:30 – 17:00 uur
  • Plaats: DWE ICT, Eikenlaan 10 in Eemnes

Benieuwd naar de details of kennismaken met de cursusleiders? Klik dan snel door naar de inschrijfpagina.

Wilt u deelnemen aan de cursus OneNote in de klas? Schrijf u in door op onderstaande button te klikken. De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Woensdag 27 november, 14:30 tot 17:00 uur
Thema: Microsoft OneNote, Office 365
Kosten: € 195
Locatie: Eemnes

Profiel DWE ICT

DWE ICT

Nieuwsgierige mensen bij DWE ICT volgen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak. En omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw onderwijsinstelling er gemakkelijk mee werkt. Maar in onderwijsland groeien de bomen niet tot in de hemel. DWE ICT met een passie voor onderwijs timmert al sinds 2003 aan de weg. Vanuit één rotsvaste overtuiging: scholen moeten zo veel mogelijk kunnen profiteren van de digitalisering. DWE ICT helpt u daarbij graag!

Profiel DWE ICT ›