Microsoft Beleefsessie Office 365 voor het onderwijs

Wat is een beleefsessie Office 365 van SPEYK?

Eerder organiseerde SPEYK Customer Immersion Experiences bij Microsoft. Dit is het vervolg. Beleefsessies met aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt. Vanuit werkprocessen worden de slimme tools toegelicht, waardoor je een goede kijk krijgt op het toepassen van ICT en de uitwerking hiervan op jouw werkdag. Ervaar hoe je slimmer omgaat met je tijd door de juiste tools op een goede manier in te zetten. Leer van alle mogelijkheden en geef jouw kennis door op school.

Zelf aan de knoppen.

Je werkt zelf op een device (ter beschikking gesteld door SPEYK) terwijl cloud expert Jeroen i.s.m Microsoft een overview geeft van de meest interessante productiviteitstools uit Office 365.

Programma van de beleefsessie Office 365.

Tijd: 9:30 tot 12:00
Locatie: SPEYK, Fokkerstraat 36 te Veenendaal
Besproken tools: Microsoft Teams for Education, Sway, SharePoint, Office en meer.
De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke lunch.
Maximaal twee aanmeldingen per onderwijsinstelling.

Kosten?

Er zijn geen kosten aan deze sessie verbonden. SPEYK investeert graag in ICT kennis binnen het onderwijs.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 9 oktober 2018 - 9:30 tot 12:00 uur
Thema: Office 365
Kosten: Gratis
Locatie: SPEYK, Fokkerstraat 36 te Veenendaal

Profiel SPEYK

SPEYK

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.

Profiel SPEYK ›