Identitymanagement met Azure Ad Premium

Het hebben van goed ingericht identity management is essentieel voor iedere onderwijsinstelling. Met een Identity Management oplossing kan er controle gehouden worden over wie waar toegang tot heeft en of de gebruiker is wie hij zegt dat hij Azure AD Premium in Microsoft 365 biedt een goede Identity Management oplossing. Het goed vullen van de Azure AD is een eerste stap. Handmatig, Synchronisatie met lokale AD of koppeling met administratief pakket. Na deze stap staan scholen voor de uitdaging om een efficiënte koppeling te maken tussen Office365 en externe aanbieders, zodat medewerkers via SSO eenvoudig kunnen inloggen.

In dit webinar vertelt Maurits Knoppert over de inhoud en mogelijkheden van Azure AD Premium en hoe u het kan organiseren en inrichten. Bovendien legt hij uit wat het verschil is in functionaliteiten tussen Azure Active Directory Premium plan 1 en 2 en hoe u een koppeling met o.a. Afas en ParnasSys kunt maken.

Doelgroep

Beheerders en (Bovenschoolse) ICT coördinatoren

Spreker

Maurits Knoppert, trainer en consultant bij APS IT-diensten

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Maandag 28 oktober 2019, 15:30 uur
Thema: Microsoft Teams, Azure
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel APS IT-diensten

APS IT-diensten

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.

Profiel APS IT-diensten ›