Hoe gebruik je ICT in het onderwijs op de juiste en optimale manier?

Inspiratiesessie Onderwijs 2032

Is Office365 al ingevoerd in de school, of wordt daarover gedacht? En vraag je je af hoe je optimaal profiteert van Office365 in je dagelijkse werk?

Kom dan naar één van onze inspiratiesessies op een woensdagmiddag. Aan de hand van bestaande onderwijscases laten we je zien hoe je praktisch gebruik kunt maken van Office 365 in de klas. Een paar voorbeelden:

  • Het maken van een lessenserie in een thema
  • Het werken met een OneNote Classroom
  • Formatief toetsen
  • Omgaan met niveauverschillen in de klas

Na deze inspiratie sessie kun je gelijk aan de slag met de praktische tips voor je zelf en met je team in je eigen school. Klik hier voor meer informatie, data en inschrijven!

TIP! Kom samen met je collega naar de inspiratiesessie. Samen inspiratie opdoen is leuker dan alleen (zorg wel dat je beiden inschrijft).

Praktische informatie

Kies uit de volgende data en locatie

Data Locatie
Woensdag 20 mei
15.00 - 16.30
SBO Facet, Zwolle
Woensdag 22 mei Noord Brabant

Tijd
14.00 uur tot 16.00 uur

Deelname is gratis

De inspiratiesessie gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 20 en 22 mei 2019
Thema: Onderwijs 2032
Kosten: Gratis
Locatie: Eemnes, Amsterdam of Heteren

Profiel DWE ICT

DWE ICT

Nieuwsgierige mensen bij DWE ICT volgen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak. En omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw onderwijsinstelling er gemakkelijk mee werkt. Maar in onderwijsland groeien de bomen niet tot in de hemel. DWE ICT met een passie voor onderwijs timmert al sinds 2003 aan de weg. Vanuit één rotsvaste overtuiging: scholen moeten zo veel mogelijk kunnen profiteren van de digitalisering. DWE ICT helpt u daarbij graag!

Profiel DWE ICT ›