Webinar: Governance

Herkent u dit: nadat u Teams of Groepen heeft aangezet, worden direct nieuwe omgevingen aangemaakt door medewerkers en leerlingen. U verliest overzicht en grip op data. Zo ontstaan er risico’s. Met een Governance plan zorgt u dat veilig en overzichtelijk gebruik van uw Microsoft 365 omgeving gewaarborgd is. In dit plan maakt u afspraken over het gebruik van bijvoorbeeld OneDrive, SharePoint, Microsoft Teams en Office 365 Groepen. Zo behoudt u als beheerder de regie en overzicht.

Op 3 december 2019 geven we hierover een webinar. We bespreken alle onderdelen en kijken vervolgens waar een Governance plan aan moet voldoen. Een effectieve adoptie en implementatie is alleen te realiseren met een goed doordacht en volledig vastgelegd plan. Het is belangrijk dat het praktisch van aard is en dat afspraken en regels makkelijk toepasbaar zijn. Hier gaan we uitgebreid op in tijdens het webinar.

Wat komt er aan bod tijdens het webinar Governance

  • Rollen en verantwoordelijkheden;
  • Samenwerkstructuur;
  • Aanzetten van functionaliteiten;
  • Omgaan met rechten en security;
  • Samenwerken beheren;
  • Training voor gebruikers en technische beheerders.

Datum: 3 december
Spreker: Albert Schot
Doelgroep: ICT'ers en beheerders

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 3 december 2019, 15:30 uur
Thema: Governance
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel APS IT-diensten

APS IT-diensten

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.

Profiel APS IT-diensten ›