Opfriscursus: Borging, implementatie en omgaan met weerstand

DWE Academie

De opfrissessie over borging, implementatie en omgaan met weerstand gaat over het begrijpen wat er nodig is om een ICTverandering tot een succes te maken. Deze sessie laat zien dat communicatie belangrijk is, maar dat er nog vijf andere mechanieken zijn om meer resultaat te behalen.

Werkend vanuit de Kübler-Ross veranderingscurve kijken we naar de strategische inbedding van ICT in het schoolbeleid. Wat is een goede strategie voor de ontwikkeling van de vaardigheden van de collega’s en hoe activeren we participatie van de collega’s door trajecten ‘van onderop’ in te zetten. Ten slotte bespreken we de effectiviteit van Office365 in de verschillende stadia van de veranderingscurve.

Cursusgegevens

  • 1 bijeenkomst van 2,5 uur
  • Kosten bedragen € 195,-
  • Cursus vindt plaats op woensdag 13 november
  • Tijd: 14:30 – 17:00 uur
  • Plaats: DWE ICT, Eikenlaan 10 in Eemnes

Benieuwd naar de details of kennismaken met de cursusleiders? Klik dan snel door naar de inschrijfpagina.

Wilt u deelnemen aan de cursus Borging, implementatie en omgaan met weerstand? Schrijf u in door op onderstaande button te klikken. De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Woensdag 13 november, 14:30 tot 17:00 uur
Thema: Adoptie, digitale werkplek, verandering
Kosten: € 195
Locatie: Eemnes

Profiel DWE ICT

DWE ICT

Nieuwsgierige mensen bij DWE ICT volgen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak. En omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw onderwijsinstelling er gemakkelijk mee werkt. Maar in onderwijsland groeien de bomen niet tot in de hemel. DWE ICT met een passie voor onderwijs timmert al sinds 2003 aan de weg. Vanuit één rotsvaste overtuiging: scholen moeten zo veel mogelijk kunnen profiteren van de digitalisering. DWE ICT helpt u daarbij graag!

Profiel DWE ICT ›