Nieuwe portal en talen in Microsoft Forms

Publicatiedatum:

Op 24 mei zijn er nieuwe updates geïntroduceerd in Microsoft Forms. SPEYK informeert je hierover zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de features in Office 365 for Education.

Gebruiksvriendelijker

Je ziet nu een snapshot van ieder formulier met een titel, achtergrond image en aantal responses. Ook is er een nieuwe zoekfunctie geïntegreerd waardoor je sneller formulieren kunt vinden op titel of eigenaar.

Meer talen

Ook zijn er 26 nieuwe talen geïntroduceerd in Forms, waarmee het totale aantal op 68 talen komt. Ook hebben ze rechts-naar-links lees support ingevoegd voor Arabische en Hebreeuwse gebruikers.

Maak je eigen formulier of quiz

Docenten kunnen eenvoudig een nieuw formulier of quiz aanmaken, vragen opstellen, ontwerpen, delen en de resultaten bewaken. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Sign in en maak een nieuwe survey form of quiz form.
  2. Adjust de instellingen van het formulier.
  3. Share het formulier met anderen.
  4. Check de formulier resultaten.

Profiel SPEYK

SPEYK

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.

Profiel SPEYK ›