Nieuw in Office 365: Microsoft Whiteboard Preview

Publicatiedatum:

Jouw ideeën digitaal

Microsoft Whiteboard is een digitale canvas waar je ideeën en andere content kunt plaatsen om zo creatief samen te werken. Deze app is gebouwd voor personen die binnen hun rol eerst gedachten dienen uit te tekenen alvorens met het definitieve ontwerp te komen voor bijvoorbeeld een nieuw product of proces. Het is dan ook speciaal ontwikkeld voor teams die moeten ontwerpen en ontwikkelen, waarbij ze zowel persoonlijk als op afstand kunnen samenwerken op verschillende devices.

Wat heb je nodig om hiermee te werken?

Een Windows 10 device en om samen te kunnen werken is Office 365 personal, work of school account nodig. Microsoft Whiteboard Preview is op dit moment nog alleen beschikbaar in het Engels voor Windows 10. De komende maanden komen aanvullende talen beschikbaar.

‘Aanzetten’

De Microsoft Whiteboard Preview is standaard uitgezet voor Office 365 ‘work’ gebruikers. De IT Admins dienen het eerst ‘aan’ te zetten in het Office 365 Admin Center.

Profiel SPEYK

SPEYK

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.

Profiel SPEYK ›