Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Microsoft Teams beschikbaar voor het onderwijs

In maart 2017 werd Microsoft Teams beschikbaar gesteld voor zakelijke gebruikers. Maar vanaf 23 maart 2017 is het voor onderwijsinstellingen ook mogelijk om gebruik te maken van Microsoft Teams. Docenten, leerlingen en medewerkers kunnen gebruik maken van de nieuwe toepassing in Office 365.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is het nieuwe samenwerkingsplatform binnen Office 365 dat teams nog beter laat presteren. Alle relevante personen, bestanden en tools bij elkaar en geen onnodige afleiding. Microsoft Teams kan jouw team ondersteunen door middel van een chatfunctie die het mogelijk maakt groepsgesprekken te voeren, ook in subgroepen of privé. Ben je even afwezig of druk met een ander project, geen nood, je kan gesprekken altijd teruglezen.

Daarnaast is Microsoft Teams een platform waar dagelijks gebruikte programma’s samenkomen. Word, Excel, PowerPoint, SharePoint en OneNote zijn voorbeelden van programma’s die makkelijk gekoppeld worden. Ook biedt Microsoft Teams de mogelijkheid om jouw omgeving in te richten zoals dat voor jouw team werkt. Veiligheid staat centraal: jouw data en gebruikers zijn altijd beveiligd. Zo voorkom je risico’s en blijf jij in controle.

Wil je meer weten over Microsoft Teams? De specialisten van SPEYK helpen je graag verder.